Verzend- en leveringsbeleid

Wij doen ons best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden standaard op de volgende dag op de post gedaan. Voor hert verzenden van producten maken wij gebruik van de volgende logistieke partners: PostNL, DPD, DHL en Instabox.

Het lukt echter niet altijd om dit na te komen. Het komt soms voor dat producten niet voorradig zijn, waardoor de levering van uw bestelling iets langer kan duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte (lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie over onze wettelijke verplichtingen hieromtrent).

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

  • € 4,90 bij een verzending binnen Nederland van onder de € 30,-
  • Gratis verzending binnen Nederland bij een bestelling van € 30,- of meer.

Prijzen voor buitenland kunt u bekijken op de website van MyParcel.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL/DPD/DHL/Instabox. Voor buitenland is het afhankelijk van kosten en mogelijkheden van PostNL/MyParcel en DPD/DHL/Instabox. Over het algemeen zal de aflevering binnen Nederland na verzending de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Voor buitenland kunnen wij het moment van aflevering niet precies weten. Het is afhankelijk van het adres en de bezorging in desbetreffende land.

Voor onze retourvoorwaarden kijk op onze pagina Retourneren-Ruilen.

Mocht u nog vragen hebben betrekking dit beleid dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina.